Drammen Takstsenter AS

Ledig stilling

Ledige stillinger

Drammen Takstsenter AS er et godt etablert takstfirma som startet i Drammen, men nå dekker store deler av Østlandet. Vi ser nå etter å utvide ytterligere, og har gjerne deg med på laget med de rette forutsetningene. Vi er sertifiserte for et bredt spekter av oppdrag, alt fra landbrukstakst, næringstakst, boligsalgsrapport, skadetaksering, tilstandsvurdering til verdivurdering av boliger og næringseiendommer.

Vi er 6 ansatte i vår avdeling i Drammen. Med lang fartstid i bransjen har vi opparbeidet oss bred erfaring innen bygg og eiendom som landbruk, tømrer, murer, byggmester, prosjektleder og takstmann.

Drammen Takstsenter AS er tilknyttet Norsk Takst, og arbeider i henhold til takstbransjens strenge etiske regler. Vi holder oss kontinuerlig faglig oppdaterte slik at våre kunder er sikret kvalifisert, pålitelig og objektiv taksthjelp.

Om stillingen:

Vi søker etter en ny takstmann i Drammen/Viken. Det vil i hovedsak være takstmann innenfor skadetaksering vi vil styrke vår avdeling på, men har du kompetanse innenfor verditaksering og boligtilstand er du også velkommen til å søke hos oss. Den vi søker er faglig sterk, genuint interessert i takseringsfaget og leverer punktlig. Den vi søker vil aktivt være med på å søke nye markedsområder sammen med resten av vårt team. Arbeidssted vil være i Drammen, ved Drammen Takstsenter sine kontorer i Drammen. Det må påregnes reisevirksomhet i arbeidet.

Vi søker deg som har:

  • Utdanning innen byggfaget (Mesterbrev, ingeniør, teknisk fagskole e.l.)
  • Relevant takstutdannelse er et pluss, men ingen betingelse.
  • Erfaring fra fagområdet.
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne.
  • Er løsningsorientert og har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Høye krav til kvalitet og kundebehandling.
  • Evnen til å arbeide selvstendig, strukturert, målrettet og viser beslutningsdyktighet
  • Erfaring med å jobbe på digitale plattformer.

 

Hos oss forventes det at:

  • Personer som søker må være innstilt på å yte ekstra innsats i enkelte perioder, fleksibilitet må påberegnes.
  • Personer som søker må ta nødvendig og relevant utdanning og etterutdanning om dette kreves.

Hva du kan forvente deg av Drammen Takstsenter:

Drammen Takstsenter tilbyr varierende og utfordrende arbeidsoppgaver i et stort, og enda voksende fagmiljø. Drammen Takstsenter er et fremoverlent og løsningsorientert selskap som for tiden er under vekst. I forbindelse med denne veksten ønsker vi derfor å utvikle oss ytterligere i denne regionen, og nye regioner. Vi i Drammen Takstsenter tilbyr konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø.

Oppstart: Snarest

Søknad
Spørsmål om stillingen rettes til:
Daglig leder, Jan-Erik Mikarlsen.
Tlf: (+47) 901 94 501
Søknad med CV og dokumentasjon merkes med «Jobbsøknad» og sendes til:
Epost: post@drammentakst.no

Trenger du en takstmann?

Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale!

Telefon

(+47) 32 20 00 90

E-post

post@drammentakst.no

Adresse

Vårveien 22, 3024 Drammen

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 - 17:00

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle