Drammen Takstsenter AS

Starte din egen avdeling?

Starte din egen avdeling?

Har du et ønske om å være med å bygge opp din egen bedrift/takstkontor og du mener at du har de rette forutsetningene for å gjøre dette?

Drammen Takstsenter AS er et godt etablert takstfirma som startet i Drammen, men nå dekker store deler av Østlandet. Vi ser nå etter å utvide ytterligere, og har gjerne deg med på laget med de rette forutsetningene. Vi er sertifiserte for et bredt spekter av oppdrag, alt fra landbrukstakst, næringstakst, boligsalgsrapport, skadetaksering, tilstandsvurdering til verdivurdering av boliger og næringseiendommer.

Vi er 6 ansatte i vår avdeling i Drammen og 2 i Vestfold. Med lang fartstid i bransjen har vi opparbeidet oss bred erfaring innen bygg og eiendom der våre ansatte har bakgrunn i landbruk, tømreryrket, mureryrket, byggmester, prosjektleder og takst. I samarbeid med oss kan vi bidra med ordretilgang, rutiner og systemer som gjør hverdagen litt enklere for deg som utførende takstmann/kvinne.

Drammen Takstsenter AS er tilknyttet Norsk Takst, og arbeider i henhold til takstbransjens strenge etiske regler. Vi holder oss kontinuerlig faglig oppdaterte slik at våre kunder er sikret kvalifisert, pålitelig og objektiv taksthjelp, og dette vil også være en forutsetning for deg som ønsker å bygge din egen avdeling.

Ta gjerne kontakt med oss på post@drammentakst.no for en uforpliktende prat dersom dette hørtes ut som noe for deg.

Områdene Drammen, Vestfold, Hønefoss, Ringerike er allerede betjent under våre eksisterende avdelinger. Ønsker du å arbeide innenfor disse områdene så lyses ledige stillinger ut på vår hjemmeside.

Trenger du en takstmann?

Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale!

Telefon

(+47) 32 20 00 90

E-post

post@drammentakst.no

Adresse

Vårveien 22, 3024 Drammen

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 - 17:00

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle