Om oss

Om oss

Drammen Takstsenter AS

Erfarne takstmenn med verdifull kompetanse

Det er ikke gull alt som glitrer, og alt trenger ikke se svart ut selv om du oppdager råte i boligen din. De erfarne takstmennene i Drammen Takstsenter har vært borti det meste, og vi kan hjelper de fleste med verditaksering, tilstand og skadetaksering. Skulle du ønske en vedlikeholdsplan / Boligservice så ordner vi det også.

Tung fagkompetanse gjør oss til et trygt valg for et bredt spekter av kunder. Vi bistår like gjerne private boligeiere og bedrifter som eiendomsmeglere, advokater, forsikringsselskaper, banker, entreprenører og stat/kommune.

Våre tjenester omfatter alt fra verditakst, tilstandsrapporter og uavhengig kontroll ved boligkjøp til taksering av for eksempel vannskader eller naturskader. Som uavhengige kontrollører har vi ingen økonomisk vinning ved eventuell skadeutbedring. Vi skal til en vært tid tenke habilitet.

Drammen takstsenter as er en moderne bedrift med erfarne takstmenn, en lett tilgjengelig og effektiv administrasjon. Det gir oss ikke bare den mest komplette kompetansen på markedet, men gjør det også mest mulig enkelt for deg som kunde.

VÅRE ANSATTE / SAMARBEIDSPARTNERE

Thomas Green

Muremester og Takstmann

Vegard Sveiven

Skadetakstmann og Byggmester

Jan-Erik Mikarlsen

Byggingeniør, Takstmann og Daglig leder

 

Jan- Erik har drevet som snekker og selvstendig håndverker siden 1984. Teknisk fagskole -96-98. Takstmann siden 1998. Hovedområdet siden -98 og frem til i dag er tilstandsrapport bolig.

«Vår målsetting er å levere gode strukturerte rapporter.»

«Taksering er mer enn å fastsette markedspris. Det handler om å beskrive tilstand og forutse utgifter på en måte som øker tryggheten for både selger og kjøper.»

Siste 10 år mye næring sentralt østland. Siste 2 år har området på næring vært i området fra Bodø og til Kristiansand.

Geir Morken

Byggmester og Takstmann

 

Utførende håndverker siden 2000

Mesterbrev 2011

Byggeleder siden 2015

Hovedkurs i taksering av fast eiendom 2014.

Tilstandsrapport 2015.

Bente Kiil

Kontorsekretær

 

Utdannet innen handel-kontor, teknisk fagskole / regnskap. Skrevet takst-tilstandsrapporter fra -98.

Bak enhver dyktig takstmann står en sterk kvinne! Kontorsekretær Bente Kiil, holder styr på det som må gjøres på kontoret, og er ellers en god samtalepartner når hverdagslige utfordringer skal løses.

Espen Grelland

Byggmester og Takstingeniør

Steffen Hegle-Olsen

Byggmester og Takstingeniør

Pål Iversen

Byggmester og Takstingeniør

SAMARBEIDSPARTNERE

Vi samarbeider med en rekke advokatkontorer, banker, eiendomsmeglere og forsikringsselskaper.

Kontakt oss