Drammen Takstsenter AS

Skadetaksering

Vi utfører skadetaksering

Skadetaksering benyttes når det har oppstått skade på en bolig. For eksempel ved vannskade eller brannskade. Ved slike tilfeller er det viktig å få en vurdering fra en profesjonell og uavhengig tredjepart. På den måten sikrer man et godt grunnlag for en erstatningssak. Vi i Drammen Takstsenter har spesiell kompetanse for slike tilfeller.

Når vi møter våre kunder i skadesituasjoner, er det gjerne under omstendigheter som de berørte av skaden opplever som dramatiske. Det er store verdier på spill, samtidig som følelsene kan være sterke. Vår rolle er å sørge for at skadelidte blir behandlet på riktig måte, og sørge for et mest korrekt oppgjør.

Vi tilbyr inspeksjon ved hjelp av drone. Det er viktig med nøyaktige vurderinger, og ved inspeksjon med drone rekker vi så mye mer på kortere tid. Her får vi tilgang til områder vi før måtte bygge stilaser, klatre og innføre kostbare sikkerhetstiltak for å få sjekket.

Forsikringsselskaper kan i mange tilfeller ta kontakt med oss som skadespesialister, siden vi kan komme og vurdere situasjonen og innhente informasjon for erstatningsgrunnlaget på uavhengig grunnlag. 

Kontakt oss i dag om du er i behov for skadetaksering.

Tilstandsrapport

Drammen Takstsenter AS utfører tilstandsrapport i Drammen og omegn.

Ved kjøp eller salg av fast eiendom (enebolig, leilighet, næringseiendom o.l.) eksisterer det bare unntaksvis en grundig teknisk gjennomgang og vurdering av eiendommen. Vi snakker her om en komplett tilstandsrapport for fast eiendom.

Rapporten omfatter foruten Eiendomsdata, også en Teknisk verdiberegning. Eiendomsdataene – opplysninger om eiendommens betegnelse, utnyttelse, disponering, arealer, adresse, forsikringsforhold og tomtens beskaffenhet, samt en teknisk vurdering av bygningsmassen.

Reklamasjon

Vi tar for oss reklamasjonstakst ved nybygg og kjøp og salg av bolig. Reklamasjon på bolig kommer ofte frem ved kjøp og salg av bolig. Har dere vært uheldige og kjøpt en bolig som det viser seg at det er en feil på?

Våre takstmenn er byggmestere i bunnen og i tillegg utfører vi alle våre rapporter i henhold til  Norges Takseringsforbund. Ved en reklamasjon går vi grundig i gjennom boligens tekstirske forstand og påser at håndverkerne som tidligere har vert involvert har utført jobben sin etter bestemmelser i Plan- og bygningslove, gjeldene regler, forskrifter, samt dokumentasjon fra håndverkerne og tidligere takstmenn for å se om det er en grunn til reklamasjon og eventuelt bygge en sak.

Skadevurdering

Har du oppdaget en skade på boligen eller eiendommen?  Når du får skade på eiendom, er det viktig å sikre et profesjonelt grunnlag for erstatningen. Vi er medlem av Norges Takseringsforbund  og  har spesialisert oss innen skadevurdering av eiendom.

Våre skadetakstmenn er vant til å møte kundene i situasjoner som kan oppleves dramatiske. Kunden har ofte sterke følelser i forbindelse med verdier som står på spill. I slike situasjoner blir en takstmanns rolle en uavhengig tredjepart en viktig part for skadelidte og riktig oppgjør og reparasjon.

Etter at takstmannen har tatt en grundig skadevurdering av eiendommer er det forsikringselskapet som tar seg av saken.  Ved spesielt kompliserte saker, får våre takstmenn oppgaven med å følge opp saken.

Trenger du en takstmann?

Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale!

Telefon

(+47) 32 20 00 90

E-post

post@drammentakst.no

Adresse

Vårveien 22, 3024 Drammen

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 - 17:00

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle