Drammen Takstsenter AS

Bygningskontroll

Bygningskontroll

En bygningskontroll er en uavhengig tredjepart hvor en takstmann går over bygningen før den overleveres fra byggherre til eier. Her sjekker vi om byggeprosessen og håndverkerne har fulgt Norsk Standard (NS) og Teknisk Forskrift (TEK)  og «minstekravet» til kvalitet og utførelse som må oppfylles ved enhver byggeprosess.

Tilstandsrapport

Drammen Takstsenter AS utfører tilstandsrapport i Drammen og omegn.

Ved kjøp eller salg av fast eiendom (enebolig, leilighet, næringseiendom o.l.) eksisterer det bare unntaksvis en grundig teknisk gjennomgang og vurdering av eiendommen. Vi snakker her om en komplett tilstandsrapport for fast eiendom.

Rapporten omfatter foruten Eiendomsdata, også en Teknisk verdiberegning. Eiendomsdataene – opplysninger om eiendommens betegnelse, utnyttelse, disponering, arealer, adresse, forsikringsforhold og tomtens beskaffenhet, samt en teknisk vurdering av bygningsmassen.

Boligsalgsrapport

Boligsalgsrapporten gir trygghet til både kjøper og selger ved eier skifte.

Boligsalgrapporten bygger på en grundig gjennomgang av eiendommen.  Rapporten gir omfattende informasjon om  eiendommens tilstanden. Ved et eierskifte oppstår det ofte uenigheter mellom kjøper og selger. Men en boligsalgrapport kan misforståelser unngås, og uenigheter forebygges. Våre Takstmannen går grundig over eiendommen og følger en detaljert liste, hvor vi deretter vurderer behovet for reparasjoner, fornyelse og vedlikehold av eiendommens verdi.

Byggelånsoppfølging

Ved å velge vår byggelånsoppfølgingstjeneste får du ikke bare tilgang til ekspertise og erfaring, men også tryggheten ved å ha et dedikert team som tar seg av dine interesser gjennom hele byggeprosessen. Vi setter vårt omdømme på spill for å sikre din suksess, og vi er forpliktet til å levere resultater av høyeste kvalitet.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vår byggelånsoppfølgingstjeneste kan hjelpe deg med å realisere ditt neste byggeprosjekt på en sikker og effektiv måte.

Droneinspeksjon

Vi tilbyr inspeksjon ved hjelp av drone. Det er viktig med nøyaktige vurderinger, og med en droneinspeksjon rekker vi så mye mer. Her får vi tilgang til områder vi før måtte bygge stilaser, klatre og innføre kostbare sikkerhetstiltak for å få sjekket.

Nå kan vi bruke drone for å inspisere for eksempel pipe, tak og balkong. Her avdekker vi alt fra ødelagte takstein til råteskader og hull i taket. Trenger du å få inspisert et litt utilgjengelig sted? Kontakt oss for å få utført droneinspeksjon!

Trenger du en takstmann?

Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale!

Telefon

(+47) 32 20 00 90

E-post

post@drammentakst.no

Adresse

Vårveien 22, 3024 Drammen

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 - 17:00

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle